OMEGAlodon (multifruit), kompleks omega-3 kiselina

CENA 1950.00 

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKO OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeisibir@gmail.com

Description

OMEGAlodon (multifruit), kompleks omega-3 kiselina – Vitamama

 

#500714  60 kapsula

OMEGAlodon (multifruit), kompleks omega-3 kiselina s vitaminima А, D₃ i Е i voćnim mirisom će se pobrinuti o zdravlju vaše dece i podstaćiće jačanje imuniteta.

Omega-3 – polinezasićene masne kiseline, koje su neophodne za rast i razvoj mozga. Snabdevaju mladi organizam najvažnijim mikronutrijentima, koje dobijamo samo spolja – sami se ne sintetišu.

Omega-3 podstiče intelektualni razvoj:
• očuvanje vida
• povećanje pažnje i koncentracije
• stimuliše imuni odgovor.

Svake dve kapsule OMEGAlodon’а sadrže 588 mg najvažnijih polinezasićenih masnih kiselina – DHA i EPA. Koristimo koncentrat etil etara iz divlje morske ribe uz visok stepen prečišćavanja. Kvalitet garantuje švajcarska kompanija, koja je na svetskom nivou DSM Nutritional.

Kvalitetan rast i razvoj omogućavaju kvalitetne dečje doze. To je posebno važno deci, koja jedu malo ribe i morskih plodova. Ali čak iako u ishrani deteta ima dovoljno i morske ribe, i maslinovog, lanenog i ulja od pamuka, dodatna porcija omege-3 može biti samo od koristi.

Hermetičke ovalne kapsule štite riblje ulje od oksidacije i lako se gutaju. U kompleks takođe ulaze vitamini А, D₃ i Е, koji jačaju imunitet i podstiču razvoj nervnog sistema.

Važna stvar je da OMEGAlodon’а ima prijatnu voćnu aromu umesto tradicionalnog mirisa ribljeg ulja. Mali detektivi neće ništa posumnjati!

Poklonite svom detetu snagu OMEGAlodon’а!

Upotreba:

Za decu od 3 godine i stariju – po 1 kapsula 2 puta dnevno tokom jela.

Da li dete sme da proguta kapsulu? Nije problem! Jednostavno istisnite sadržaj u omiljeno jelo vašeg sitničara.

Postoji i druga varijanta: zamolite ga da zadrži kapsulu u ustima – brzo će postati meka i lako će je sažvakati. Voćna aroma će se dopasti i najrazmaženijem gurmanu!

CENA 1950.00 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.SibirskogZdravlje.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Siberian Health možete kupiti samo od distributera kompanije.
nazovite već danas – 063/342-380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMEGAlodon (multifruit), kompleks omega-3 kiselina”