Novomin-N

CENA 1809.00 

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKO OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeisibir@gmail.com

Category: Tag:

Description

Novomin-N- Jak imunitet – Najbolje iz Sibirskog Zdravlja

 

#500863  50 kapsula

Novomin-N nova formula legendarnog proizvoda ojačana prirodnim vitaminima A, E i C!

Dvostruka podrška imunitetu

Kombinacija vitamina A i prirodnog beta-karotena pruža maksimalni imunostimulacioni i adaptogeni efekat. Beta-karoten se u telu pretvara u vitamin A. Njegovi molekuli neutrališu slobodne radikale i reaktivne kiseonike. Vitamin A deluje kao moćan antioksidans koji štiti ćelijske membrane. Doprinosi normalizaciji funkcija imunog sistema, povećava lokalni i opšti odbrambeni mehanizam tela.

Specijalna formula nadoknađuje nedostatak vitamina A, koji može dovesti do oštećenja vida, problema sa kožom i ubrzanog starenja.

Zaštita ćelijske membrane

Prirodni vitamin E (tokoferol acetat) – jedan od najmoćnijih antioksidanata, održava integritet i jača ćelijske membrane. Ova zaštita je najvažnija za ćelije imunog sistema – one neprekidno sintetišu slobodne radikale da bi uništile bakterije i viruse. Zbog toga je limfocitima potrebno 10 puta više vitamina E od ostalih ćelija.

Najjači antioksidans

Prirodni vitamin C iz ekstrakta šipka i acerole u kompleksu štiti ćelije od slobodnih radikala. U stanju je da obnovi oksidantne oblike vitamina A i E, održavajući njihovu aktivnost. Stimuliše proizvodnju interferona, povećava otpornost tela na razne bolesti.

Vitamin C je uključen u mnoge vitalne procese. Organizmu je neophodan za sintezu steroidnih hormona, neurotransmitera, kolagena i karnitina, bez kojih nije moguć ni adekvatan odgovor tela na upalu, ni potpuni oporavak nakon nje.

Proizvod je napravljen u saradnji sa DSM Nutritional (Švajcarska) i Naturekom (Francuska).

Sastav Novomin-N

Fruktoza, askorbinska kiselina, vitamin E acetat, acerola i ekstrakti šipka (izvor prirodnog vitamina C), vitamin A acetat, prirodni CaroCare beta-karoten, prirodni vitamin E. Proizvod može da sadrži tragove žitarica (glutena), soje, gorčice, susama, celera, mleka, rakova, školjki i njihovih prerađenih proizvoda. Proizvod ne sadrži svinjski želatin.

Upotreba Novomin-N

Odrasli uzimaju 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Dužina primene je 1 mesec. Ako je potrebno, primena se može ponoviti.

CENA 1809.00 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.SibirskogZdravlje.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Siberian Health možete kupiti samo od distributera kompanije.
nazovite već danas – 063/342-380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Novomin-N”