L-arginin – Fitness Catalyst

CENA 3300.00 

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKO OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeisibir@gmail.com

Description

L-arginin – Fitness Catalyst – Dodatak ishrani s L-argininom

 

#501092  120 tableta

L-arginin – Fitness Catalyst zamenljiva aminokiselina. To znači da vaš organizam može da samostalno proizvodi L-arginin, ukoliko je to neophodno. Ipak to se ne dešava uvek u dovoljnoj količini.

Istraživanje je pokazalo da prilikom korišćenja L-arginina u obliku hranljivog dodatka se primećuje krucijelno povećanje produktivnosti na račun promena u unosu kiseonika tokom treninga.

Odavno je poznato u krugovima sportista: aminokiselina L-arginin u vrlo kratkom periodu pruža vidljivi rast radne sposobnosti – ne samo u teretani i fitnes-sali, već i u ličnom životu. L-arginin podstiče povećanje mišićne mase i sagorevanje masti, a takođe obezbeđuje poboljšanje cirkulacije.

Upotreba:

Odrasli treba da koriste po 2 tablete 2 puta dnevno tokom jela uz manju količinu tečnosti. Navedena dnevna doza ne sme biti prekoračena.
Koristiti 1 mesec.

CENA 3300.00 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.SibirskogZdravlje.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Siberian Health možete kupiti samo od distributera kompanije.
nazovite već danas – 063/342-380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “L-arginin – Fitness Catalyst”