GLUCO Box

CENA 5900.00 

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKO OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeisibir@gmail.com

Category: Tag:

Description

GLUCO Box (Kontrola ugljenih hidrata)- Najbolje iz Sibirskog Zdravlja 

 

#500952  30 kesica po 4 kapsula

GLUCO Box  kompleks s helatnim hromom, beta-glukanima ovsa i biljnim ekstraktima za kontrolu nivoa šećera u krvi i borbu protiv metaboličkog sindroma.

Kontrolišite šećer!
Za 5 sekundi dnevno s GLUCO Box-om!

Metabolički sindrom – ne odnosi se na vas? Niste spremni da se borite protiv problema u budućnosti ili vam je već sada potrebna podrška? Ponekad nije lako biti aktivan i odlično se osećati, ali sada imate pomoćnika!

Kompleks GLUCO Box s helatnim hromom, beta-glukanima ovsa i biljnim ekstraktima, stabilizuje nivo šećera u krvi, pomaže da normalizujete razmenu ugljenih hidrata i masti. Bioaktivne komponente sprečavaju usvajanje viška glukoze i formiranje lošeg holesterola, a takođe i smanjuju višak insulina – koji je kriv za mnoge ozbiljne hronične bolesti.

Razmena materija je u vašim rukama

3 u 1: tri efikasne formule – za maksimalnu kontrolu razmene materija

 • Potpuna kontrola glukoze
  Za inovativne ekstrakte – jasena (aktivne komponente – esktrakt jasena; Naturex, Francuska) i jabuke (aktivna materija – florizin; Roelmi HPC, Italija) – čine da GLUCO Box bude savremeni pomoćnik u kompleksnoj borbi protiv metaboličkog sindroma. Ekstrakt jasena i florizin u njihovom sastavu blokiraju usvajanje suvišne glukoze u crevima i bubrezima, a takođe i povećavaju osetljivost ćelija prema insulinu i glukozi. U rezultatu organizam obnavlja sposobnost da koristi glukozu za rad mišića.
 • Borba s insulinskom rezistencijom
  Beta-glukani ovsa normalizuju stanje crevne mikroflore, sprečavaju prodiranje u krv dodatne glukoze, koja se može formirati u procesu sekundarnog varenja. Radeći kao hranljiva vlakna, komponenta takođe smanjuje brzinu usvajanja masti i glukoze iz creva, što sprečava velika kolebanja nivoa šećera i sintezu insulina. Beta-glukani ovsa sprečavaju razvoj kardiovaskularnih problema, sprečavajući formiranje lošeg holesterola.
 • Aktiviranje metabolizma
  Helatni hrom u kombinaciji s ekstraktima eleuterokoka, zelenog čaja i Momordica aktivira razlaganje glukoze, smanjuje njen nivo u krvi. Zahvaljujući tome smanjuje se aktivnost procesa pretvaranja glukoze u masti – što je najvažniji razlog za gojaznost i razvoj problema s kardiovaskularnim sistemom. Osim toga, hrom efikasno smanjuje apetit, pomaže u borbi protiv prekomerne težine, što je posebno važno kada ljudi u godinama žele da koriguju figuru.

Za koga je?
• Za ljude koji imaju preko 30 godina
• Za sladokusce
• Za sprečavanje metaboličkog sindroma
• Za one koji imaju lošu genetiku.

Sastav GLUCO Box 

Kompleks № 1 (kapsula boje senfa, 30 x 600 mg): ekstrakt gorke dinje (Momordica), ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt eleuterokoka, hrom pikolinat. Kapsula: goveđi želatin i voda.

Kompleks № 2 (svetla kapsula, 60 x 400 mg): ovsene klice (s koncentracijom rastvorljivih vlakana beta-glukana 28%) SweOat®. Kapsula: goveđi želatin i voda.

Kompleks № 3  (bež kapsula, 30 x 500 mg): ovsene klice (sa sadržajem rastvorljivih vlakana beta-glukana 28%) SweOat®, ekstrakt jasena Glucevia®, ekstrakt plodova jabuke SelectSIEVE®Apple PCQ (15 – 30% florizina). Kapsula: goveđi želatin i voda.

Moguća je pojava u tragovima soje, slačice, susama, celera, mleka, rakova, mekušaca i njihovih derivata.
Proizvod ne sadrži svinjski želatin.

1 kesica (4 kapsule) sadrži:

Hrom (iz hrom pikolinata) 244 mcg 487**
Eleuterozidi 0,4 mg 40
Beta-glukani 213 mg 107**
Ekstrakt jasena 10 mg
Katehini 15 mg 15
Polifenoli 90 mg 90
između ostalih glikozid florizina 13,5 mg

 

Upotreba GLUCO Box 

 1. Jednom dnevno
 2. Uzmi jednu kesicu
 3. Popij sadržaj uz obrok Koristiti 1 mesec.

Ukoliko je neophodno može se koristiti ponovo.

 CENA 5900.00 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.SibirskogZdravlje.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Siberian Health možete kupiti samo od distributera kompanije.
nazovite već danas – 063/342-380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GLUCO Box”